U bent hier: Home › Lid worden? › Pasfoto instructies

Pasfoto instructies

Pasfoto is verplicht!

De foto moet een formaat van 3*4 (breedte * hoogte) hebben. Je staat er goed herkenbaar op, zonder attributen (dus zonder zonnebril, biertje, pet, ijsbeker of een gevangen vis; onderaan enkele voorbeelden hoe het niet moet). Een glimlach mag natuurlijk wel.

Dit kan niet:

Selfie: dat kan. Let wel op een egale achtergrond. Vaak genoeg geeft een selfie inkijk in je huis of keuken en soms openbaart zich persoonlijke rommel. Bij voorkeur gebruik genoeg licht en geen flits. Zeker als je een bril draagt is een flits erg nadelig.

Scan van een officiële pasfoto kan ook. Let wel erop dat de resolutie van de scanner op tenminste 100 dpi staat . Scan van een officieel document, b.v. schoolpasje, paspoort etc., als het document niet te veel reflecteert. Gewoon een kwestie van uitproberen.

Fotobewerking: eventueel kun je ook van een bestaande foto, b.v. groepsfoto, een (pas-)foto zelf maken. De ledenadministratie gebruikt voor beeldbewerking irfanview, een gratis bewerkingsprogramma. Een youtube handleiding is hier te zien.

Mocht je problemen hebben met de digitale techniek dan kan je een papieren pasfoto insturen naar Club Te Werve, Huys De Wervelaan 110, 2283 TM, Rijswijk, attentie de ledenadministrateur.

Terug naar bovenTerug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...