U bent hier: Home › Hengelsport › introducés meenemen ?

introducés meenemen ?

Het vissen met een Introducé 

Met enige regelmaat bereikt ons de vraag of het mogelijk is om met een NIET hengelsport lid (bijvoorbeeld een familielid  of vis vriend) een keer te kunnen vissen op Te Werve. 

Natuurlijk behoort dit tot de mogelijkheden om  dit te doen. U als lid van de afdeling hengelsport kan en mag een “NIET lid” introduceren. 

Wat moet u hiervoor doen? 

Het vissen met een zogenaamd introduce is mogelijk wanneer hij of zij een dag vergunning koopt aan de bar van het paviljoen. Tegen betaling van € 5, -  na het volledig invullen van deze dag vergunning kan men een heerlijk dag genieten van het visplezier op ons water. 

Verder zijn alle regels zoals die staan vermeld in de visserij wet en in de “Regels van Orden” van de afdeling hengelsport van toepassing. 

Expliciet vermelden we dat het vissen in de nachtelijke uren (na sluiting van het paviljoen) en het vissen vanuit een belly boat, het gebruikmaken van voerboten, het vissen met meer dan 2 hengels niet is toegestaan. (zie verder onze Regel van Orde, elders op de website). 

Waar wel en waar niet vissen ?

Doordat wij te gast zijn op het Landgoed Te Werve wat groten deels in het beheer is bij Event Company hebben wij als gast te houden aan een aantal regels. 

-              Vissen voor het landhuis vanaf de oeverzijde is niet toegestaan.

-              Vissen in de sloten rondom het Landhuis is niet toegestaan

Terug naar bovenTerug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...