U bent hier: Home › Lid worden? › Algemene informatie

Algemene informatie

Club Te Werve biedt veel verschillende activiteiten. Buiten de deur is er tennis, vissen en er worden door de natuur en geschiedenisclub wandelingen georganiseerd. Het landgoed dat meer dan 10 hectare groot is, is ideaal voor allerlei vormen van ontspanning.  Ga wandelen op een van de twee wandelroutes, jog een rondje rond het meer of zit lekker op het terras of op een van de vele bankjes op het terrein. Er is van alles mogelijk.

Naast de buiten activiteiten zijn er op Te Werve ook "Indoor" activiteiten zoals Bridge, Zingen en Schilderen.

Country Club Te Werve is ook een paradijs voor kinderen. De speeltuin zorgt voor uren speelplezier voor kleine kinderen, terwijl de oudere kinderen een balspel kunnen doen op de grasvelden, zich vergapen aan de gigantische bomen of zelfs proberen om de enorme ongrijpbare karper te vangen. Natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan onze vaste tennislessen of onze zondagmiddag drop-in tennis sessies.

Ze kunnen nieuwe vrienden maken op onze jaarlijkse Dag van het Kind, spreek af met "oude vrienden" bij een van onze barbecue-avonden, of meer informatie over de omgeving tijdens een van onze wandelingen in de natuur.

Ons restaurant, het Pavilioen, biedt een speciaal kindermenu, kinderstoelen voor de allerkleinsten, en een speelhoek voro als ze rusteloos worden.

Terug naar bovenTerug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...