U bent hier: Home › Organisatie › Paviljoen/horeca

Paviljoen/horeca

Geachte clubleden. Graag zouden wij ons willen voorstellen als de nieuwe horecaondernemers op het mooie park Te Werve.

Wie zijn wij

Wij zijn Arno Leinweber en Dave Röttger, twee ondernemers met ruime ervaring in de horeca. Met jaren ervaring als kok, gastheer en zelfstandig ondernemer in verschillende segmenten van de branche. Waarbij Arno Leinweber het dagelijkse aanspreekpunt zal zijn.

Door onze jarenlange samenwerking en ervaring denken wij het ideale team te zijn om Paviljoen Te Werve op de kaart te zetten als een clubhuis met een professionele uitstraling waar de leden centraal staan en andere clubs jaloers op zullen zijn. Beide hebben een horecavakopleiding gevolgd en beschikken hierdoor over gedegen vakkennis. Arno heeft jaren in het familiebedrijf gewerkt, daarna bij diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt en uiteindelijk zijn eigen horecabedrijf opgebouwd. Dave heeft als kok in diverse bedrijven het vak geleerd en later diverse bedrijven geholpen met het opzetten van keuken/horeca gedeeltes en uiteindelijk ook enkele eigen horecabedrijven. Momenteel is Dave mede eigenaar van een cateringbedrijf met als kernactiviteit (gezonde) schoolkantine(s) op diverse middelbare scholen in Rotterdam en omstreken.

“Ons Clubhuis”

Ons streven is het de komende 2 jaar een clubhuis te creëren waar leden zich thuis voelen, trots op zijn en graag vertoeven. Wij willen dit realiseren door het clubhuis professioneel aan te pakken, producten en diensten te leveren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebruik van verse en gezonde producten, een gevarieerd aanbod tegen reguliere (kantine) prijsstellingen met een professionele en gastvrije uitstraling. Ook gaan we werken met een klankbordgroep zodat ideeën en suggesties van leden gebruikt kunnen worden om dit doel te bereiken.

Ons voorstel is om naast contante betaling en Pin te gaan werken met de bestaande Club Te Werve en KNLTB ledenkaarten. Door het gebruik van zo’n kaart kunnen we de speciale prijzen regelen voor leden, het gebruik van contant geld verminderen (veiligheid) en leden ‘herkennen’. Zo hoeven leden ook geen contant geld meer mee te nemen.

Thema dagen/avonden

Verder zijn wij voornemens om in het jaar verschillende dagen en avonden te organiseren Wij denken hierbij aan diverse avonden met seizoen aanbod van vis en vlees zoals: Mosselen, wild, haring of wijn proeverij maar ook een Indische of Hollandse avond eventueel met muzikale omlijsting. Ook denken wij aan bijvoorbeeld een Heren dag, Ladiesnight eventueel in samenwerking met bedrijven uit de regio.

Wij hopen er met het huidige personeel uit te komen om aan ons verbonden te blijven, zodat wij van elkaars kennis gebruik kunnen maken om voor de verenigingen continuïteit en houvast te kunnen zorgen.

Wij willen dit alles bereiken met een samenwerking met, voor en door de verenigingen en hun leden!

 Wij wensen u prettige feestdagen en zien u graag op de Nieuwjaarsreceptie waar wij voor het eerst persoonlijk kennis met u zullen maken.

Met een smakelijke groet,

Arno Leinweber en Dave Röttger

Terug naar bovenTerug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...